Як вигідно купити моноколесо

Всім властиво перед здійсненням покупки «вивчати» питання, але не всі знають з чого почати. Ми постараємося дати якийсь алгоритм, на що звернути увагу, щоб визначитися з вибором моноколеса і зробити це максимально вигідно.

Що таке вигідно? Кожен для себе вирішує це питання по-своєму: для когось вигідно - це просто дешево, ми ж під вигодою розуміємо оптимальне співвідношення ціна-якості і ще деякі додаткові нюанси, які створюють додану вартість. Про це і поговоримо.

«Вивчення» питання, як правило, починають з пропозицій на ринку. Зазвичай є ряд виробників, так би мовити, на слуху, зарекомендували себе - за всіма потрібно пройтися і оцінити всі ключові показники. Найкраще озброїтися ручкою і блокнотом і по всіх виробниках порівняти ці самі показники.

Список виробників: KingSong, InMotion, Solowheel

Тож почнемо.

Найперше питання, який варто собі поставити перед вибором моноколеса серед модельного ряду виробника - це цілі, для яких Ви його будете використовувати. І тут більшість подумало: «Дивно, а які можуть бути цілі використання - ну, звичайно, для катання». Так-то воно так, та тільки катаються всі по-різному - в силу віку, комплекції і призначення. Для хлопця, дівчини, підлітка або дитини для поїздок на роботу / навчання; для прогулянок, для розваги у дворі і т.д.

Всі виробники в своєму модельному ряду мають моделі, що задовольняють вимоги різних статей, віку і комплекції наїзника, важливо правильно їх визначити.

Далі вибираємо оптимальні показники найважливіших характеристик під себе і свої цілі:

  • швидкість;
  • потужність;
  • вага;
  • діаметр колеса.

 

Швидкість - за швидкістю моноколеса діляться на: повільні - максимальна швидкість 18км / год; середні - максимальна швидкість 20-22 км / год; швидкі - максимальна швидкість швидких моноколес становить 30-35 км / год. Все моноколеса KingSong відносяться до швидких, тому що розвивають швидкість до 30 км / год і є найшвидкіснішими серед всіх виробників.

Потужність акумулятора - в першу чергу впливає на дальність пробігу. Чим могутніше, тим далі Ви проїдете на одному заряді. Це важливо, якщо Ви збираєтеся в тривалі прогулянки / поїздки на роботу, наприклад.

Вага самого колеса - важливе питання, оскільки в залежності від Вашої комплекції, статі і віку необхідно підібрати і «посильну ношу». Вам адже його винести з дому, зайти з ним в транспорт, магазин і т.д.

Діаметр Моноколеса - вони бувають різного діаметру, від 5 до 18 дюймів. Чим більше діаметр, тим моноколесо важче; але, чим воно менше - тим менше маневрений. А для наших доріг зупиняти свій вибір на діаметр менше 14 дюймів просто не варто.

Орієнтири при виборі діаметра колеса і його ваги - це Ваша вага.

Якщо Ви важите до 80 кг вибирайте 14 дюймовий моноколесо.

Якщо Ви важите від 80 до 100 кг, то вам підійдуть моделі 14-16 дюймів.

Якщо Ваша вага від 100 до 120 кг, то вам потрібна модель 16 дюймів.

А якщо від 120 до 150 кг, то Ваше моноколесо - модель 18 дюймів.

 

На прикладі модельного ряду КінгСонг вибір моделі виглядає так:

Основні характеристики визначені.

Порівнюємо ціни. Це найскладніший вибір. Завжди хочеться дешевше, але без втрат в якості.

Моноколесо від відомого виробника НЕ буде дешевим, зате буде якісним. Наприклад, компанія KingSong регулярно оновлює свої моделі, випускає нові прошивки для управління ними, випускає щороку новинки, які враховують недоліки інших виробників, удосконалюючи свої моделі.

 

Як правило, при виборі ціни, всі дивляться на вартість і роблять вибір виходячи з цього.

А даремно. Моноколесо - річ недешева сама по собі, оскільки це техніка, транспортний засіб. І все ж, непрямі способи вигідно зробити придбання є. І це не завжди знижки - хоча і це теж.

Наприклад, обов'язково потрібно зрозуміти, чи здійснює продавець гарантійний ремонт і ознайомитися з умовами.

Тут також варто уточнити, скільки часу займає ремонт і чи є на цей період підмінний фонд, тобто Вам видадуть моноколесо, таке ж, як у Вас на час ремонту Вашого.

Якщо, наприклад, ремонт не гарантійний, то яка його вартість і терміни.

На той випадок, якщо у Вас взагалі не ремонт, а вихід з ладу простий комплектуючої - чи можна її придбати, як швидко і за якою ціною. Адже буває, що поламалася дрібниця, без якої апарат не працює, а й цю дрібницю знайти проблема.

Ще - наявність додаткових послуг у компанії продавця - це з розряду приємних дрібниць, таких як подарунок при покупці, навчання катанню, проведення тест-драйву. А також покупка комплектом, тобто з екіпіровкою та іншими дрібницями, які знадобляться в процесі.

І вінець всьому - послуга трейд-ін (trade in) або просто обмін при необхідності апгрейда. Наприклад, Ви купили моноколесо 14 дюймів, потім вирішили, що Ви його вже освоїли, виросли з нього, так би мовити і Вам потрібен більш потужний уніцикл - Ви можете придбати більш потужну модель цього виробника обмінявши свого старого друга на нового.

Ось власне, вичерпний алгоритм як вигідно купити моноколесо. Головне до такої серйозної покупки підійти стратегічно.

Приємних і вигідних Вам придбань.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре