Гіроскутер

Отже гіроскутер, або як ще його часто називають гіроборд, а іноді і міні-сігвей.

Ми розглянемо переваги гіроскутера, для чого використовується, як кататися і інші цікаві для багатьох питання.

Зараз гіроскутером в Україні нікого не здивуєш. Це далеко не новинка в містах, а в Києві практично в кожному супермаркеті можна зустріти магазин з продажу гіроскутера. І як це зазвичай буває, дивишся-дивишся, ніби й не потрібен, а потім разок задумаєшся «Чому б і ні», другий і ось ти вже в пошуках цього чудо-транспорту.

З чого зазвичай починається інтерес? З питання «Для чого гіроскутер потрібен?» - З цим все просто, будь-яка дитина відповість «Як для чого? - Кататися!». Але дорослим обов'язково потрібна користь. Ну, якщо чесно, гіроскутери, дійсно, в основному купують дітям. Але можна ж купити підлітку і самому іноді користуватися.

Загалом, це дозвілля: вийти у двір, покататися навколо будинку, з'їздити в магазин. Іноді їх використовують служби доставки в великих містах. Іноді в супермаркетах для прискореного подолання відносно далеких відстаней. А що, стильно і швидко!

І все-таки, чому гіроскутер, а не сигвей, моноколесо або електросамокат.

Гіроскутер - це модифікація сигвея. Ну не пішли в нас сигвеї. Зате гіроскутери набирають популярність. Сигвеї громіздкі, важкі, некомпактні і головне, дорогі. А гіроборди, якраз навпаки - легкі, малогабаритні і відносно дешеві, якщо порівнювати з іншими персональними видами електротранспорту, такими як моноколесо і електросамокат.

За типом пристрою гіроскутера - це гіроскопи, які відповідають за рух, а управління гіробордом відбувається за рахунок нахилу тіла. У сигвеї це відбувається за допомогою керма, в моноколесі також завдяки перенесенню ваги тіла.

Як кататися на гіроскутері?

Вбудовані гіроскопи гіроскутера зчитують всю інформацію про положення тіла і передають її на датчики, після чого і відбувається управління рухом. Як «вивчити мову гіроскутера?» - Це не складно.

Для тих хто володіє навичками їзди на лижах, ковзанах, роликах, в принципі активних людей, освоїти гіроскутер буде швидше. Тим, хто вміє або розуміє принцип управління моноколесом, взагалі це буде легко. Ну а у інших це займе хвилин 20-30 і регулярний досвід.

Починати кататися на гіроскутері потрібно на рівному покритті. Бажано перевірити працездатність: включити Ваш гіроборд і покласти руки на площину для ніг, нахилити вперед - і він повинен поїхати вперед, назад - повинен поїхати назад, натиснути однією рукою на ліву площину вперед, так відбудеться поворот направо. Загалом, принцип управління зрозумілий.

Далі, стаєте ногами і тримайте баланс, ставати потрібно одночасно двома ногами. Якщо робити по черзі, то поїде спочатку та сторона, нога якої стане першою. Спробуйте застрибнути на гіроскутер і утримати баланс, злегка нахиливши тіло вперед. Все.

Для руху назад, станьте рівно, а потім нахиліться злегка назад.

Для повороту, трохи перенесіть вагу тіла на ту сторону, в яку хочете повернути.

Вставить картинку по обучению

Гіроскутер

Насолоджуйтесь рухом. Після того, як освоїте техніку, можете спробувати трюки J

Важливо! Обов'язково використовуйте захист.

Якщо вибирати за метою використання, то, як уже згадувалося, в основному, в більшості випадків гіроборд вибирають для дозвілля. Моноколесо і електросамокат - для поїздок на роботу, навчання і на далекі відстані.

Як вибрати гіроскутер і не помилитися? На що звернути увагу? Які характеристики важливі?

Наші рекомендації в порядку пріоритетності:

  1. Виробник. В даний час це, мабуть, самий важливі пункт, оскільки з ростом інтересу до гіроскутерам, зростає і ринок некачесвенной продукції, а це небезпечно. Купуйте перевірені торгові марки у перевірених продавців.
  2. Технічні характеристики гіроскутера
  • Швидкість. Гіроскутери не швидкісний вид транспорту., Але 10-12 км / ч, може розвивати.
  • Потужність мотора. Завжди в будь-якому транспорті це один з найважливіших параметрів. Ми рекомендуємо дивитися на потужність від 500 Вт. Впливає на кут підйому, на швидкість і т.д.
  • Дальність ходу. Від цього залежить дальність ходу. Якщо не хочете через 10-15 хвилин шукати підзарядку, будьте уважні. Оптимальним буде 15-20 км.
  • Кут підйому. Хочете підніматися в гору, а не тільки по ідеально рівній поверхні кататися, тоді звертайте увагу.
  • Навантаження, тобто максимальна вага наїзника.
  1. Функціональні характеристики гіроборда
  • Розмір коліс. Ну Ви ж знаєте наші дороги, навіть ті, які називаються рівними. Мінімум 6 дюймів повинні бути колеса Вашого гіроскутера.
  • Додаток. Вкаже Вам про заряд батареї і інших корисних функціях.
  • Вага гіроскутера. Без коментарів. Вам його носити в руках.
  • Колір і дизайн. Адже Ви ж хочете підкреслити Вашу індивідуальність.

Так, здивувати гіроскутером складно, але ми все ж спробуємо. Гіроскутер Walk спроектований за зразком боліда Формули 1. Вид та характеристики для цінителів.

Гіроскутер

Вибирайте, порівнюйте і купуйте найкраще!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре