Купити чи не купити моноколесо?

Навіщо потрібне це чудо сучасної техніки и що воно Вам дасть? Давайте спробуємо розібратись…

Колись, 7 років тому, iPad вразив мене інноваційністю і в мене виникло бажання придбати цю річ у щоб то не стало. Але здоровий глузд все ж таки зупиняв питанням «А навіщо він тобі потрібен, для чого взагалі ця річ  призначена і що в ній такого, чого не може ноутбук, смартфон чи інші девайси?».

Тоді питання було задане гуглу «Для чого потрібен iPad?». Цей запит виявився найпоширенішим в пошуку браузераJ Минуло всього 7 років і зараз жодна сучасна людина не уявляє свого життя без планшету.

Історія повторюєтся. Ви сучасна людина та цікавитесь досягненнями людства та новинками техніки. У Штатах, Європі продаж моноколес йдуть повним ходом, цей вид транспорту вже нікого не здивовує при появі райдера на вулицях якоїсь Франції, Бельгії, Германії. В нас же це поки що в дивину.

Отже, Ви побачили моноколесо на просторах інтернету або на вулиці Києва та зацікавились. Перше, що спадає на думку – прикольно, друге - а що це таке і, після пошуку інформації та вивчення виникає третє питання – а навіщо МЕНІ він потрібен? Адже в мене є автомобіль або скутер або велосипед або самокат.

А дійсно, навіщо?

Ну давайте одразу визначимо – якщо Вас зацікавила ця штука, то Ви людина активна.

А якщо так, то маючи автомобіль, в Вас має бути щось для «душі», для виїздів недалеко від дому, для прогулянок, а може й на роботу – з часом, коли Ви повністю освоєте моноколесо і вже не зможете без цього, Вас неодмінно відвідає ця думка. Чому?

Тому що це економічно вигідно – жодних витрат на пальне! Зберігання – в будь-якому кутку приміщення. «Війти» в транспорт з моноциклом також не буде важко. Чи варто говорити про те, що пересування з вітерцем, з відчуттями, нібито Ви їдете на лижах, не стоїте в пробках – ні з чим не зрівняні.

Скутер, скажете Ви. Так, але ні. Потреба в пальному, необхідність зберігання – нікуди не поділись. А доїхати у транспорті зі скутером неможливо.

Ну а велосипед! Це ж те саме! – А ось і ні. Зі зберіганням не все так легко. В транспорт також не зайдеш з ним. І крутити педалі потрібно - погоджусь, що це корисно, але не завжди хочеться. Знову ж таки, не всюди проїдеш – в нас не Голандія, велосипедних доріжек та прав в велосипедиста не так вже й багато.

Ось і виходить, що моноколесо річ унікальна і практично універсальна, оскільки в залежності від моделі та потужності акумулятору й дальнобій йому під силу.

Сподіваюсь, ця інформація дасть відповідь, навіщо саме Вам моноколесо.

Й приємних Вам нових відчуттів!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре