Найкраще моноколесо – це як?

А так - для кожного це буде свій вибір. І все ж є загальні характеристики, які визначені райдерами, як найкращі за певними параметрами.

Давайте перерахуємо їх в порядку пріоритетності:

  1. Швидкість
  2. Потужність
  3. Ємність батареї
  4. Вага моноколеса

Оптимальне співвідношення всіх характеристик і допоможе Вам зрозуміти, яке моноколесо для Вас найкраще.

Як же визначити це найоптимальніше співвідношення? - Розгляньте кожну характеристику окремо і зберіть свій набір.

Швидкість

Швидкість не дарма стоїть на першому місці. Ви ж хочете кататися, їздити на роботу і т.д., тобто використовувати моноколесо як альтернативний вид транспорту, а не пересуватися зі швидкістю пішохода.

Тому ми рекомендуємо розглядати моноколеса із заявленою швидкістю в 30 км / ч.

Зверніть увагу, що 30 км / год - максимальна, а безпечна буде для кожного своя. І за цим показником Ви одразу відкинете цілий ряд моноколес від виробників, уніцикли яких мають швидкість менше 30 км / год., А це лише з найвідоміших - Inmotion та Airwheel.

Потужність

Потужність двигуна є другим за важливістю критерієм вибору, оскільки саме від цього показника залежить розвивання швидкості, подолання підйомів і пересування по різним типам поверхні.

Наша рекомендація - потужність двигуна 800 Ватів.

Після цього етапу в списку розглянутих моноколіс у Вас залишиться 6-7 виробників / моделей. Наприклад, всі моноколеса KingSong розвивають швидкість до 30 км / год і всі моделі потужністю 800 Вт.

У цьому списку також будуть моделі GotWay MSuper new V3, Inmotion V8 і кілька інших.

Ємність батареї

Звичайно, щоб Ви пересувалися зі швидкістю 30 км / год на моноколесі з потужністю двигуна 800 Вт необхідний і потужний акумулятор.

Оптимальною ємністю ми вважаємо від 340 Wh.

І знову Ваш список скоротиться на 1-2 позиції.

Вага

І останній, навіть не по пріоритетності, а скоріше такий, що залежить від перерахованих вище, але також дуже важливий показник - це вага Вашого моноциклу. Звичайно, оптимальна вага, в першу чергу, залежить від Вашої ваги, тобто, скільки кг. без особливих зусиль Ви зможете підняти. О, Ви здивувалися - підняти? Навіщо? Я ж буду їхати. - А в транспорт зайти, а винести / занести з / в приміщення?

Вага моноколеса безпосередньо залежить від потужності двигуна і ємності батареї. З огляду на перераховані вище параметри, Ваше колесо менше 14 кг. навряд чи буде важити. Багато? - Ось тут Вам будуть корисними додаткові елементи - ручка для перенесення, ергономічність і інші.

Ось після цього етапу у Вас залишиться 4-5 моделей від різних виробників, які відповідають всім Вашим вимогам - це і є найкраще моноколесо, для Вас.

 

Далі, Вам доведеться вирішувати, як же вибрати з цих 4-5 моноколіс. Тут вже зіграють роль дрібниці і деталі (ручка, світлодіоди, фари, usb і ін), дизайн, колір, додаткові аксесуари і послуги від продавця.

Але підібравши моноколесо за всіма перерахованими вище критеріями, Ви отримаєте:

  • Відмінну швидкість до 30 км / год
  • Потужний транспорт, здатний долати перешкоди (різні типи покриття, підйоми)
  • Апарат, що забезпечує достатню дальність пробігу 30 і більше км.
  • Вагу, яку Ви зможете перенести при необхідності.

Обирайте, визначайтеся і насолоджуйтеся катанням!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре