Моноколесо. Для кого і для чого цей девайс?

Сучасний світ пропонує масу гаджетів - все не спробуєш. Але варто постаратися. Одна з новинок сьогоднішніх днів - моноколесо.

Все частіше і частіше зустрічаються люди, які їдуть по тротуарах на цій чудирнацькій штуці - кому-то це нагадує щось загадково-космічне, кому-то ведмедика з цирку на одному колесі.

На наших вулицях поки що це ще викликає здивування, а в Чехії вже видають закон про заборону катання по центру Праги, настільки поширена їзда на моноколесі там!

Ще рік тому більшість наших громадян проводжало довгим поглядом людей на гіроскутері, а цього літа дітей на цих девайсах стільки, що це слово щільно увійшло в повсякденне життя. Моноколесо на черзі.

Але повернемося до головної теми - хто і як його використовує? Я, в силу обставин, часто спілкуюся з тими, хто вибрав цей спосіб пересування. І ось що виявилося - наші першопрохідці, в основному, використовують його саме в якості альтернативного транспорту, тобто для роботи.

Всі по-різному: є клієнт, якому необхідно пересуватися в процесі роботи між виставковими павільйонами, а це чималі відстані; ще один клієнт - працює в аеропорту і йому також необхідно долати великі відстані.

Також є клієнт, якому доводиться багато питань вирішувати в центрі міста, де рух і паркування утруднені, а пішки важко.

І ще варіант - доїхати до метро, зайти разом зі своїм одноколісним другом, доїхати до потрібної станції і далі знову на моноколесі до офісу. Виходить, що не тільки метро Швидкий та Зручний вид транспорту, а й весь Ваш маршрут, завдяки моноколесу. Таке використання у ще одного нашого клієнта.

Звісно, серед користувачів є і діти, підлітки, дівчата, хлопці, які активно проводять дозвілля, пробують досягнення сучасної техніки і таке інше. І все ж, у моноцикла дуже велика складова практичного застосування. А саме, довезти Вас до місця призначення:

  • Дешево - моноколесо не вимагає палива, йому досить електричної розетки
  • Швидко - моноколесо KingSong розвиває швидкість до 30 км / год.
  • Комфортно - Ви не будете стояти в пробках і думати де його припаркувати.

Крім того, це, мабуть, єдиний вид транспорту, який можна взяти з собою в транспортJ

То може спробуєте?

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре