Зустрічаємо новий додаток від KingSong

Компанія KingSong з моменту виходу на ринок зарекомендувала себе як інноваційна і така, що прислухається до голосу свого клієнта. І підтверджує це регулярно, радуючи своїх шанувальників новими розробками - тільки за 2017 рік було випущено новинки KS 14D, KS16 Sport, KS18 Sport та як кажуть в нас в Україні - далі буде... 2017 ще не закінчився:) І знову приємні новини - новий додаток, яке припаде до смаку всім активним райдерам. На даний момент закінчена фаза бета-тестування і через якихось кілька тижнів новий додаток готовий до використання всіма шанувальниками KingSong. Додаток, як завжди, буде доступний для Android, BlackBerry і iOS.

Чого ж чекати в новій версії? Ну, по-перше, повністю оновлений інтерфейс. Це абсолютно новий основний екран з налаштуваннями, які набагато більш інтуїтивно зрозумілі.

На додаток до інтерфейсу, виробник подбав і про інші функції:

Наприклад, можливість поновлення до новіших версій (поточний додаток вже цього не дозволяє).

Що ще?

  • Покращена сумісність з Bluetooth,
  • Створення облікового запису користувача через реєстрацію (аналогічне рішення вже є у Inmotion і Ninebot).
  • Впровадження соціальних функцій, включаючи визначення розташування райдерів, які перебувають поруч (розпізнаються також райдери Inmotion і Ninebot), і рейтинг користувачів (у кого дистанція перша в рейтингу). Ось де можна позмагатись
  • Можливість блокування пристрою «по тривозі» - довгоочікувана функція, згідно з якою пристрій буде сигналізувати, коли він знаходиться поза зоною досяжності bluetooth, або коли хтось перемістить наш моноцикл з місця. Сигналізація спрацює як на моноколесі, так і на телефоні. Ця функція вже була впроваджена в Ninebot і отримала позитивні відгуки, сподіваємося, вона припаде до смаку і користувачам KingSong.
  • Поділ управління звуком на дві категорії: голосові підказки і динаміки bluetooth (додаткові налаштування звуку).

Чималий список корисних змін. Сподіваємося в найближчому майбутньому ми отримаємо додаток, готовий до встановлення тавикористання і він покращить наше «взаєморозуміння» з одноколісним другом.

Чекаємо ...

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре