Потужні моноколеса

Потужні моноколеса

Рано чи пізно, питання пошуку потужного моноколеса виникає у кожного досвідченого райдера. Чому? Давайте розбиратися.

З великою долею ймовірності, раз Ви в пошуку саме потужного моноколеса, у Вас є досвід катання або як мінімум Ви побували на форумах, почитали відгуки, одним словом - Ви в курсі справи, що потужність уніцикла - найважливіший параметр цього чудо-транспорту.

Якщо ні, тоді можете почитати про те, на що звернути увагу при виборі моноколеса тут.

Чому ж так важлива потужність?

Та тому, що від потужності двигуна, а адже саме про це йдеться, залежить і швидкість (а це найважливіший критерій, за яким райдери оцінюють моноколеса), і вантажопідйомність (тобто вага наїзника, який витримує моноколесо), і кут підйому (тобто нахил, на який Ви плануєте підніматися).

Слова слова. Перейдемо до справи.

Що ж таке - потужне моноколесо?

Для кожного цей параметр буде свій і, як то кажуть, дивлячись для чого використовувати. Проте, ми на AlDrive вважаємо все, що нижче 800 Вт / год малопотужними.

Все моноциклі KingSong потужністю від 800 Wh, саме це дозволяє нам заявляти, що у нас найпотужніші моноколеса. Крім того, модельний ряд КінгСонг має прямо-таки монстрами потужності.

Судіть самі:

  • Вся лінійка KS 16A (акумулятор 420, 520, 680 і 840) - потужність 800 W.
  • Моноколеса KS 14 D - новинка 2017 року і KS 14 M новинка 2018 - потужність 800 W.
  • Потужні гіганти 18 радіусу - KingSong 18 А - потужністю 1200 W.
  • Моделі Sport
  • KS 14 S - 800 W
  • KS 16 S - 1200 W
  • KS 18 S - 1500 W
  • І нарешті про монстрів потужності - новинка 2018 року - KingSong 18 L - 2000 W. І це не всі його переваги. Але в цьому можна переконатися тут.

Завдяки такій потужності, наші моноколеса і найшвидкісніші. Мотор потужністю 800 W дозволяє розвинути швидкість до 30 км / ч, 1200 W дасть Вам до 40 км / год, 1500 – до 45 км/год, ну а 2000 - до 50 км / год !!!!

Переконливо, чи не так?

Звичайно, крім цього третій і не менш важливий параметр - це обсяг акумуляторної батареї, який від потужності не залежить, але впливає на дальність ходу, тобто, чим більше об'єм батареї, тим далі Ви проїдете на одному заряді.

І тут KingSong є чим похвалитися: в кожній лінійці не менше 2-х моделей, які і відрізняються цим параметром - акумуляторною батареєю.

Загалом, вибрати є з чого.

Ми на aldrive.com.ua завжди говоримо, важливо відразу робити правильний вибір:

  1. Виберіть оптимальне для себе моноколесо по потужності, швидкості і ціною
  2. Зверніть увагу на додаткові послуги. Ось тут ми хотіли б зробити акцент. Справа в тому, що чим досвідченіший райдер, тим більше вимог до моноколесу з'являється. А нам є що запропонувати - послуга трейд ин. Тобто Ви вибираєте моноколесо на «тут і зараз», а з ростом потреб у Вас є можливість його обміняти. Маючи такий широкий модельний ряд Ви зможете собі дозволити багато чого.

Виберіть своє потужне і якісне моноколесо!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре