На роботу на моноколесі

Є такі щасливчики, у яких багатомільйонні рахунки в банках і питанням як швидко і комфортно дістатися до офісу вони не задаються. А більша частина людства з більшою або меншою радістю змушена щодня відвідувати офіс.

Добре, якщо у Вас не жорсткий робочий графік і можна вибрати зручний час для поїздки. А якщо жорсткий? Доводиться стикатися з усіма принадами громадського транспорту і штовханини або пробок на дорогах.

На роботу на моноколесі

Але, винахідники теж, на щастя, відвідують офіс і відчувають всі незручності. Тому, відносно недавній винахід в області персонального електротранспорту - моноколесо, створено з урахуванням всіх цих принад, вірніше, щоб їх уникати.

Отже, Ви йдете в ногу з часом і в постійному пошуку комфорту в великому мегаполісі? Тоді моноколесо створене саме для Вас!

Ось як Ви звикли добиратися в офіс? Громадським транспортом? - Тобто, Ви йдете до зупинки, потім їдете в тисняві або не дуже, якщо пощастило. Після цього знову йдете до офісу. І це в кращому випадку. А якщо варіант йдете-їдете-пересідаєте-йдете, а якщо йдете-їдете-йдете-їдете-йдете. Комбінацій може бути багато.

А тепер всі ці «йдете» - замінюєте на їдете, швидко і комфортно, на моноколесі. І це реально, тому що моноколесо легко «зайде» з Вами в транспорт за принципом валізи, причому Ви його будете котити, а не нести. А в разі, якщо офіс ще і відносно недалеко або зручний маршрут / дорога до нього, то ВЕСЬ шлях можна долати на моноколесі.

На роботу їздите на автомобілі? - Але ось щось не зовсім подобається стояти в пробках? Не дуже влаштовує ціна на паливо? - І в цьому випадку моноколесо панацея, тому що пробок адже ніяких - Ви будете пересуватися по тротуару, що дуже Вам рекомендуємо. По дорозі на моноколесі їздити не можна. І затрати на електроенергію мінімальні!

А, Ви на велосипеді вирішили їздити? - Хороший варіант, якщо у Вашому офісі передбачений душ і Ви готові добиратися з перешкодами, так як у транспорт з велосипедом досить проблематично. А весь шлях подолати на цьому транспорті – не кожному під силу.

А зберігати моноколесо - це не автомобіль і не велосипед, в будь-якому кутку можна розмістити. При цьому швидкість, залежно від моделі від 25км / год до 50 км / ч в модельному ряду KingSong. Потужність у всіх моделей від 800W і дальність ходу, в залежності від моделі / акумулятора до 110 км !!!

А тут Ви тому, що побачили чудо-транспорт моноколесо на вулиці? І свідомо чи підсвідомо теж захотіли ось таку свободу пересування і незалежності від транспорту, заторів, настрою сторонніх людей? - Ласкаво просимо до лав райдерів!

І таки так, більшість людей, які їздять на моноколесах, використовують їх не тільки для дозвілля (покататися), а в основному з практичної точки зору, тобто для поїздок на роботу, з метою економії часу, коштів і нервів.

Пропонуємо і Вам відчути всі переваги сучасного транспорту - моноколеса - приходьте на тест драйв і перевірте все самі.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре