Автомобіль? Скутер? Велосипед? А може моноколесо?"

Розвиток йде по спіралі ...

Загадковий все-таки цей процес розвитку людства. Згідно з археологічними дослідженнями, перші стародавні колеса відносяться до періоду 3500-1000 до н. е.

Великий винахід людини - колесо - досягло рівня промислового виробництва такої складної техніки, як автомобіль. І знову у людей виникло прагнення повернутися до чогось простого.

Економічні обмеження, енергетичні кризи і т.д. змушують або натякають людині шукати нові, економні, компактні і в той же час швидкісні способи пересування.

Скутер - гідна альтернатива автомобілю, але, в той же час не позбавлена таких недоліків, як використання палива і габаритність, а також підвищену, у порівнянні з автомобілем, небезпеку.

Велосипед є беззмінний супутник сучасної людини високоцивілізованих країн з хорошими дорогами і організованим побутом. Однак на дорогах їздити у нас небезпечно, а по тротуарах - некоректно. Велосипедні доріжки - наша мрія. А як зберігати в квартирі?

Але ось воно чудо - людина завжди прагне до кращого. І не так давно в наше життя увійшли такі дива, як Сегвей і гіроскутер. Гіростабілізація ... Сегвей - великі колеса і наявність ручки роблять цей вид транспорту зручним і інноваційним. Все в ньому добре, АЛЕ готовий працювати тільки при хороших погодних умовах, досить великий і недостатньо швидкісний. Гіроскутер - цікава іграшка, розвага у дворі, чудове проведення часу.

А що ж може запропонувати сучасний світ в якості альтернативи, здатної замінити автомобіль в мегаполісі, переповненому пробками і вихлопними газами? - Моноколесо.

В Європі вже щосили цей винахід використовується не просто як розвага, дозвілля або спорт, а й як саме транспортний засіб. Нерідко можна побачити людину в костюмі або дівчину в сукні і на моноколесі. Хтось на роботу в офіс, хтось на навчання, хтось просто на прогулянку, але саме як засіб пересування.

Масове явище моноколес в Україні - питання найближчих років. Чому ж це стає таким популярним. Та тому що все геніальне - просто. Конструкція моноколеса до неподобства проста - колесо-мотор і двигун з гіроскопами. Усе! Винахід явлено світу в 2011 році і з тих пір постійно вдосконалюється. Сучасне моноколесо розвиває швидкість до 30 км / год (моноколеса від KingSong найшвидкісніші) - швидше велосипеда. При цьому їздити по тротуару зручніше і безпечніше.

Важить в середньому 14-16 кг. З радіусом колеса 14-16 ', що оптимально для наших доріг. Компактне і завдяки ручці готове «заходити» з Вами в транспорт й приміщення.

Зберігати в багатоквартирному будинку взагалі не складає труднощів, а заряджається від електромережі. Загалом суцільні переваги. За відчуттями їзда на моноколесе схожа на катання на лижах.

Ціна на моноколеса відрізняється в залежності від виробника, але, в будь-якому випадку, вартість уніциклів істотно дешевше, ніж ціна на автомобіль або скутер.

Дивлячись на наїзника здається, що навчитися цьому складно, але ні. Зберігати рівновагу на моноколесі допомагає система гіроскопів.

Для оволодіння цього транспорту досить 2-3 тренувань по півгодини.

Для сучасного мегаполісу - диво-транспорт.

Швидке переміщення по місту без пробок, без витрат і без перешкод - це все про нього, про моноколесе і в найближчому майбутньому цей транспортний засіб завоює серця українців і щільно увійде в життя Києва, Львова, Одеси, Харкова та інших міст.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре