Чим моноколесо краще, ніж...

Перед кожним, хто регулярно користується громадським транспортом або власним авто, виникало питання: «Чи не зупинити свій вибір на іншому виді транспорту? Хоча б на теплий період. Так, але що ж вибрати? »

І ось відповідаючи на це питання, відразу приходить в голову велосипед. Ну, звичайно, і для здоров'я корисно і як би спорт. Але чи так все безхмарно? Років 5 тому ще б скутер можна було розглянути. Але час на місці не стоїть і досягнення науки і техніки теж. І тепер найкраща альтернатива – персональний електротранспорт і моноколесо, як найкрутіший його представник.

Моноколесо! А які ж у моноколес переваги? Адже що там говорити, вартість у моноколес немаленька, особливо у якісних уніциклів від провідних виробників, таких як KingSong, наприклад.

Особисто я люблю реальні приклади. Ось Вам один з них.

Київ. Двокімнатна квартира, сім'я з 3 чоловік. Місця як зазвичай, ну адже речі хоч і тверді тіла, але іноді здається, що вони набувають газоподібний стан - скільки б місця в квартирі не було, речі обов'язково все заповнять, до останнього вільного квадратного метра.

Є авто? Прекрасно. Гаража немає, а навіщо - стоянка, це зручно і завжди поруч. Тобто місць для зберігання немає. Ну так хочеться велосипед. Буду на ньому кататися. Де ж його поставити? На балкон? Так там чого вже тільки немає - не поміститься. Ну ні, потрібен велосипед і крапка. А як зараз коштує паливо?! Ну ось, потеплішає, буду на ньому на роботу їздити. Треба б маршрут продумати. А як в метро з ним? Ніяк. Ну в автобус і маршрутку - відповідь очевидна. А якщо міською електричкою? Гаразд, треба подумати. А як же їздити, де потім переодягнутися? Ух, як виявляється все непросто. Добре, буду кататися на природі або ввечері після роботи. Ах, так, а куди все-таки поставити? І проблема з паливом і пробками нікуди не дінеться.

Ну про мопеді й мови немає. Та й не модно вже.

І ось, мрія будь-якого втомленого від пробок і людей жителя мегаполісу - моноколесо!

Вибираючи, звичайно, знайдеться маса переваг, очевидних і не дуже, корисних або приємних, потрібних саме Вам чи ні.

Зрозуміло, що будь-який вибір починається з індивідуальних потреб. Хтось готовий знехтувати якістю і спробувати недороге моноколесо, аргументуючи це тим, що раптом не моє, а я віддам гроші за непотрібну річ. До речі, цей варіант ми, на aldrive.com.ua не рекомендуємо, тому що дешеве не дасть Вам тих відчуттів, які повинні бути від цього виду транспорту і тоді Ви вже точно вирішите, що це не Ваше.

Хтось хоче неодмінно найкраще - і тут варіанти цього самого кращого - найшвидше або найпотужніше або ...

Ми - за оптимальне, а це коли всі Ваші індивідуальні вимоги враховані, тобто підібрані саме під Вас і Ви не будете поступатись якістю, але при цьому у Вас баланс ціна-якість.

А що, якщо спробувати?

Де зберігати? - Легко, в будь-який куточок притулити можна.

Як швидко доїхати до місця призначення? - До 30 км/год ! Швидше пішохода - однозначно, швидше велосипеда - майже напевно, а якщо ще й в комбінації з транспортом, то 100% швидше і комфортніше. Ні тобі пробок, ні людей з їх настроєм.

Пробіг на одному заряді в залежності від батареї від 30 км. до 120 км. Ну а якщо в офісі заряджати, то і мінімального акумулятора вистачить, зате модель легше буде.

А якщо ще й з улюбленою музикою (до речі, відмінна унікальна особливість KingSong - колонки, через які можна прослуховувати свою музику зі смартфона).

Що може бути приємніше?

І ось всі втомлені вже з самого ранку, а Ви бадьорі і веселі!

Хочете спробувати? - Тоді запрошуємо обрати свою свободу від пробок, транспорту і поганого виховання оточуючих.

Не вмієте кататися? - Ми допоможемо, навчимо.

Чи вмієте? - Дуже добре, запрошуємо на тест драйв.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре