Швидкість моноколеса

Потрібно бігти з усіх ніг, щоб тільки залишатися на місці,

а щоб кудись потрапити, треба бігти як мінімум удвічі швидше.

І знову про швидкість ...

І безпеку!

Швидкість моноколеса

У наш динамічний час неможливо про неї не думати. Швидше, швидше та іноді навіть тоді, коли не потрібно, коли просто йдемо в магазин і нікуди не спізнюємося, коли гуляємо, граємо з дітьми. Просто так, за звичкою.

Все вірно, життя в мегаполісі не розполагає до розміреного і спокійного стану.

І тим не менше, скільки разів у Вас бувало так у житті, коли ось дійсно ПОТРІБНО швидко. А тут, як на зло, то чи пробка величезна, то чи маршрутка не їде, чи то просто ноги швидше не можуть :) у мене так постійно і при цьому я вважаю себе людиною організованою і вмію планувати.

Але не все від нас залежить ..

Хоча, звичайно, якісь ситуації можна мінімізувати.

Ось для бажаючих мінімізувати тривалі піші походи до зупинки, наприклад, через пересічену місцевість, стояння в пробках, витрати нервової енергії, людство перманентно винаходить альтернативи.

Спочатку було колесо, а тепер - моноколесо.- відмінна альтернатива громадському транспорту, велосипеду і навіть автомобілю. З кожним видом можна провести порівняння по-своєму:

  • громадський транспорт некомфортно і по всьому пробках (крім метро, до речі, Моноколесо прекрасно можна комбінувати з метро),
  • на велосипеді на роботу проблематично - питання гігієни та дальність поїздки ключові моменти, тому що в громадський транспорт з велосипедом ніяк, та й зберігати на роботі, як правило, ніде.
  • Автомобіль і комфортно і швидко, та не завжди - пробки і вартість палива зменшують комфорт цього транспорту.

А моноколесо - швидко, комфортно, ніяких проблем з паркуванням.

Моноколеса KingSong потужні - всі моделі від 800Вт.

Швидкість від від 20 км / год. і ... до 50 км / ч.

Вражає, чи не так?

Однак, в гонитві за швидкістю не варто забувати про безпеку.

Хоча б недавній приклад, коли молоду людину в Штатах на Моноколесе оштрафували за перевищення швидкості! Смішно? Нам - так. А в країні, де люди навіть не замислюються над правилами, а просто їх дотримуються - ні.

Ми на AlDrive.com.ua закликаємо до розумного використання свого одноколісного транспортного засобу і дбати про безпеку свою та оточуючих.

Ну подумайте самі, швидкість 30 км / ч. - всього лише в 2 рази менше, ніж допустима по місту на автомобілі. Так автомобіль їде по трасі і у нього 4 точки опори.

На всіх моноколесах KingSong стоїть обмеження швидкості, тобто межа, при якій моноколесо починає видавати попереджувальні сигнали і піднімати педалі. Однак у більшості випадків одним з перших питань при консультації задають «А як зняти обмеження швидкості?»

Звичайно, якщо Ви досвідчений райдер, їздите в безпечних місцях, де немає пішоходів, але й не по проїжджій частині, можна і на бІльшій швидкості, ніж середня. Але, в основному, середньої швидкості достатньо для того, щоб і виконати всі цілі і бути в безпеці.

Моделі спорт для супер досвідчених райдерів - не для новачків і повсякденних цілей.

Комфортного і безпечного Вам використання моноколеса!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре