Поради по догляду за електросамокатом

Поради по догляду за електросамокатом

У вас є електросамокат? Або ви плануєте його придбати? Хочете, щоб він служив вам вірою і правдою? - Тоді ці поради для вас!

Перша порада, яка заощадить багато сил, часу і коштів: рекомендується періодично проводити контроль роботи систем в сервісній майстерні кожні півроку або при пробігу 1 000 км.
Крім того, зміна сезонів диктує вимогу перевіряти працездатність (особливо стан батареї і електроніки) після кожного холодного сезону.
А ось порада щодо покупки. В сучасних умовах часто покупки на сайтах AliExpress або Amazon економічно виправдані. Але не у випадку електротранспорту. E-TWOW не рекомендує купувати скутери на таких сайтах, як AliExpress або Amazon, оскільки в самокатах, що продаються на цих ресурсах, можуть бути модифікації для країни, для якої вони зроблені, наприклад, зміни рами-шасі, обмеження швидкості і ін. А також запасні частини цих електросамокатів можуть бути придбані тільки в тій країні, де вони були зроблені. А це додаткові витрати і іноді недоцільні, в разі ремонту, не кажучи вже про гарантійні умови.

Важливий момент! Згідно з правилами авіакомпаній, акумулятори для скутерів не можна перевозити літаком, тому, доставлений у такий спосіб самокат буде непрацездатний (батарею перед відправкою вилучать митні служби). Ми говоримо про це не з чуток - у нас був випадок, коли молода людина купила моноколесо в Бельгії і при посадці на літак батарею вилучили. Йому довелося купувати батарею тут, в Україні з нашою допомогою (а батарея в моноколесі - це половина вартості апарату. Ось така радість від придбання вийшла.)

Одна з головних умов покупки - це гарантійні зобов'язання продавця (наявність гарантійного талону). Якщо ви купуєте не в Україні - сервіс і обслуговування, навіть у разі гарантійного випадку, будуть платними.

Завжди стежте, щоб вам було надано гарантійний талон на ваш електросамокат!

Ще одна практична порада: заряджайте самокат щомісяця, навіть якщо ви ним не користуєтесь. Ця проста процедура подовжить термін служби вашої батареї.

Проводьте регулярний огляд вашого транспортного засобу: наносьте змазуючий засіб на основні вузли, перевіряйте затянутість болтів.

Поради по догляду за електросамокатом

Ричаг регулювання висоти рульової стійки повинен бути завжди закритий після того, як ви вибрали потрібну висоту і контролюйте, щоб він був туго затягнутий.

Заряд електросамоката необхідно проводити доти, поки індикатор не змінить свій колір на зелений. Порада сумнівна, але так декларують деякі виробники едектросамокатів.

Також є порада виробника: оптимально тримати самокат на повному заряді, тобто, бажано, щоб він був зарядженим на 100% завжди. Тому ставте його на зарядку при першій-ліпшій можливості.

Оберігайте ваш електросамокат від вологи. Якщо в поїздці ви потрапили під дощ, то знайдіть можливість перенести його в сухе тепле місце і протріть від вологи.

З основного - все.

Сподіваємося, що завдяки цим нехитрим порадам ваш електросамокат буде приносити тільки приємні моменти, а не клопіт.

Залишилися питання? - Телефонуйте / пишіть нам, ваш aldrive.com.ua

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре