Основні переваги моноколеса

Динамічність: моноколесо легке і невеликих розмірів, що дозволяє йому бути маневреним і динамічним, здійснювати їзду не тільки вперед, але і назад, а також по похилій площині вгору і вниз. Та ще й розвивати швидкість до 30 км/ч. (Швидше велосипеда).

Мобільність: завдяки своєму складу, додатковим елементам і габаритам, Ваше моноколесо може «ходити» з Вами на роботу, навчання, в магазин, в гості, «їздити» в транспорті і т.д.

Доступність: На сьогоднішній день моноколесо - один з найбільш доступних видів електро транспорту і при цьому найбільш комфортне у використанні, для управління якого не потрібно водійських прав. При цьому крім витрат на підзарядку батареї, Вам не доведеться витрачатись на паливо.

Компактність і комфорт: Для більшості з нас дуже актуальне питання зберігання речей для активного способу життя. Моноколесо неважко розмістити в Вашій квартирі завдяки його вазі, розмірам і формам. А для зарядки Вашого транспорту буде потрібна проста електрична розетка.

Безпека: Конструкція колеса стійка і запобігає падінню. При втраті рівноваги з нього легко можна зістрибнути. При розвиванні великої швидкості, моноколесо саме почне знижувати її, піднімаючи педалі. Оволодівши нескладними навичками їзди, ним легко і безпечно зможе керувати навіть дитина.

Універсальність: Ви можете використовувати даний вид транспорту для різних цілей (від прогулянки і походу в магазин до виконання трюків). Крім того, одне колесо може бути використане всіма членами сім'ї.

Екологічність: моноколесо - електро транспорт, а відповідно безпечний для довкілля.

Ну і нарешті, це просто стильно і прикольно!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре