Чи перешкода дощ для моноколеса?

Коли бажання придбати моноколесо стає все сильнішим, виникають різні питання, не відповівши на які неможливо прийняти тверде рішення про купівлю свого першого уніциклу. І якщо з такими речами, як «де зберігати моноколесо, як заряджати, який пробіг и скільки важить» - на поверхні, з цього починається вивчення, то «погодний», сезонний нюанс не завжди виникає навіть перед купівлею. Іноді з цим питанням стикаєшся вже у процесі використання.

А питання таке: чи можна використовувати моноколесо в дощ (сніг, холод, жару)?

Стосовно температурного режиму є інформація в характеристиках, які надає виробник та які підтверджені тестами. А ось стосовно дощу відповідаєм ми – можна, перевірено на собі☺ Для початку, чому це питання потребує пояснень – та тому що, як тільки ти обрав собі транспорт та почав його використовувати, ти хочеш його використовувати незалежно від погодних умов, та подовжити сезон використання якнайдовше (восени, влітку, навесні і взимку). А по друге, тому що дощ він не спитає у нас, коли йому піти, він просто взяв та пішов, а ти на моноколесі...

Побоювання стосовно попадання вологи в ту частину, де розташована електроніка, зайві, так як конструкція моноколіс KingSong міцна та герметична (звичайно, якщо Ви навмисно не полощете своє колесо в воді та не намагаєтесь підкорити глубоку калюжу). У випадку, якщо Ви поїхали на прогулянку, або на роботу, або до магазину, а тут, як завжди, синоптики підвели та дощ пішов неочікувано, спокійно продовжуйте. Але дотримуйтесь при цьому засобів безпеки:

  1. Не робіть різких маневрів, нахилів, оскільки в дощ дорожнє покриття слизьке та зчеплення коліс з ним знижене
  2. Не форсуйте калюжи, оскільки калюжа, це, в першу чергу, яма, а яма – це не завжди рівна впадина☺

В іншому – засоби безпеки такі самі, як і при катанні в суху погоду.

Та переваги моноколеса звичайно допоможуть Вам швидко подолати питання негоди. Його основні властивості – це компактність та мобільність і саме вони допоможуть Вам війти в будь яке приміщення та перечекати дощ, або зайти в транспорт та доїхати «під дахом», чого Ви не зможете зробити зі скутером та навіть з велосипедом. Крім того, Ви просто можете використати парасольку – руки у Вас вільні. Єдиним обмеженням при цьому може бути потужний вітер, коли утримати рівновагу буде нелегко.

До речі, сніг для моноколеса також не перешкода, але про за другим разом.

Веселих Вам прогулянок та гарної погоди!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре