Як заощадити при купівлі моноколеса?

Копійка, як відомо, гривню береже та вже майже і копійок немає, але тим не менш… Питання економії при купівлі завжди актуальний. Та й справді, ну нащо ж платити більше?

Найголовніше при будь-якій покупці – оптимальне співвідношення «ціна-якість» - про це і поговоримо.

Для кожної людини це співвідношення буде своїм, індивідуальним, оскільки критерії при виборі у кожного свої і це правильно.

Якби Ви побачили у друга моноколесо та купили собі такеж саме, то дуже велика ймовірність, що Ви знайдете в ньому масу недоліків. Чому? Та тому, що це вибір Вашого друга, не Ваш.

Як підійти до вибору саме Вашого моноколеса? Про це ми розповідали тут та в інтернеті багато статей на цю тему.

Головне, з чого потрібно почати – це мета, з якою Ви плануєте його використовувати та Ваші фізичні характеристики. Від мети залежить потужність акумулятору – це основной параметр, який впливає на вартість моноколеса.

Якщо Ви плануєте їздити на роботу/навчання далеко від  дому, відповідно Вам потрібен потужний акумулятор, щоб Ви на одному заряді доїхали до пункту призначення. А якщо Ви хочете покататись навколо дому або по парку, можна обрати акумулятор і послабкіше.

Ваши фізичні характеристики впливають на вибор кольору☺, ваги уніциклу і тіє ж потужності – при вазі 40 кг. Ви проїдете бІльшу відстань, ніж райдер вагою 100 кг. на акумуляторі одніє і тіє ж потужності.

Ну і вага моноцикла при цьому також має відповідати фізичним даним.

Діаметр моноколеса – важлива річ, з врахуванням наших доріг. Моноколеса KingSong мають в своєму модельному ряду колеса діаметром 14’, 16’ та 18’. Чим більше діаметр, тим краща прохідність, але і тим більша вага колеса.

Моноколеса діаметром менш ніж 14' ми просто не радимо (наші дороги, самі розумієте).

А де ж економія, спитаєте Ви. А ось це і є економія – правильно підібране колесо зекономить Ваші гроші, Ви не платитиме за надмірну потужність та розмір.

Але це не все. Гарантія, підміне колесо у разі ремонту, трейд-ін, навчання, тест драйв, оренда, екіп в комплекті і подальша сервісна підтримка – це все також економить Ваші гроші і, що не меньш важливо – Ваш час та нерви.

А ось економія просто на вартості може обійтись дорожче.

Удачного Вам выбору та приємних подорожей!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре