Моноколесо дешево ... А чи варто?

Вже давно ніхто не соромиться набирати запит «купити дешево». Ще зовсім нещодавно ми всі були бідні, але горді і не могли собі дозволити дати комусь зрозуміти, що ми не все можемо собі дозволитиJ.

Але зі здобуттям незалежності і впровадженням ринкової економіки, у нас з'явилося і різноманітність товарів і різноманітність цін на один і той самий товар. Ми дуже добре почали розуміти вираз «співвідношення ціна-якість», а разом з цим і розбиратися в цієй самій якості.

А як тільки ми стали проявляти інтерес до якості, в цей же самий час знайшлися й бажаючі нас вводити в оману. Виробники всіляко переконують нас, що товар у них прекрасний і при цьому дешевий. Так буває? - Так, але ні.

Напевно, кожен з Вас переконався в цьому не раз. І все-таки щось наполегливо змушує нас додавати «дешево» до свого запиту. Не минула ця доля і моноколеса - «купити моноколесо дешево» - один з наймасовіших запитів при пошуку цього сучасного девайса.

 А давайте подумаємо, що таке моноколесо? - По суті - це транспортний засіб. Саме для поїздок на роботу в більшості випадків використовується це диво сучасної техніки. А раз так, то це як мінімум альтернатива скутера, а як максимум - автомобіля.

Може автомобіль коштувати дешево? - Може (відносно, звичайно).

А буде він при цьому якісний? – Напевно, ні.

І вже порівнюючи ризики, пов'язані з дешевизною, більшість вважає за краще не економити на якості. Чим дорожче покупка, тим більше ми схильні над цим замислюватися.

Але що ж робити, адже хочеться і дешево і якісно. Давайте розбиратися ...

Моноколесо, в принципі, річ не дешева. Здавалося б - ну чого в ньому такого, щоб коштувати дорого. Але ж це ж вид транспорту. Це розробка, якість механізму, якість матеріалів і - це Ваша безпека.

Наприклад, компанія KingSong при розробці своїх новинок, враховує всі недоліки всіх конкурентів і створює свої моделі виходячи з оптимальних характеристик, так би мовити, створює «ідеальне моноколесо».

Звичайно, є індивідуальні запити, які навіть ідеальний уніцикл задовольнити не може. Але для переважної більшості райдерів важливі

  • Швидкість
  • Потужність
  • Ергономічність

А для виробника, що працює на свою репутацію і збирається залишатися на ринку в довгостроковій перспективі, не менш важливим має бути безпека райдера.

Періодично з'являються новини про те, що у когось загорілося моноколесо дешевого китайського виробника. Дуже шкода, що Україна знайомиться з таким корисним винаходом, як моноколесо, в деяких випадках через неякісний товар.

Ми ж закликаємо ставитися до вибору моноцикла виважено, адже від цього залежить не тільки Ваше задоволення від покупки, а іноді і безпека.

Приємних Вам покупок і якісних товарів!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре