Моноколесо б/в. Всі «за» та «проти»

Нічого дивного в тому, що всі хочуть при придбанні речі якщо не заощадити, то як мінімум зробити оптимальний вибір. Одним словом, купити вигідно.

У пошуках цієї самої вигоди у нас зазвичай свій шлях, але найпопулярніші способи це:

  • Переглянути безліч варіантів і знайти найдешевші
  • Купити за рекомендацією - «знайомі / друзі порадили»
  • Купити б / в

Про останній варіант і піде розмова.

Відразу давайте обмовимося, що не для всіх речей підходить цей варіант - і у кожного свій список виключень, для яких вони варіант покупки б / в не розглядають, але все ж більшість людей з обережністю підходять до покупки вживаної техніки та транспортних засобів.

Завдяки величезній кількості ресурсів, які зараз надають можливість купити «Не нові» товари і їх активному рекламування, ніхто не непритомніє при думці: «А може купити вживане?»

Ми всі вже звикли до такої можливості і вважаємо в деяких випадках такий підхід практичним. Особливо, коли мова заходить про товар, мету якого для себе ми до кінця не розуміємо. І це правильно, навіщо витрачати більше, якщо можна заощадити.

А як щодо купити моноколесо б / в?

Давайте думати. Моноколесо це техніка, транспортний засіб. А до покупки таких речей б / в варто ставитись обережно. Чому? Та тому, що техніка - це складно, а в складних речах / механізмах далеко не кожну ваду можна виявити відразу.

Ви скажете - так і в новій речі таке можливо! Так, в тому то і питання. Якщо Ви купуєте «складну» нову річ, то Ви які пред'являєте до неї вимоги, крім прямого призначення? - Правильно, гарантію. А дають Вам гарантію при покупці б / в. Напевно ні.

З особистого досвіду: покупка iPad начебто грунтовна і з точки зору витрат і з точки зору пристрою. АЛЕ, з гарантією якось не склалося. Треба віддати належне, девайс виявився досить «живучий», навіть не дивлячись на дитячі ручки. Але все не нескінченно. Якось був невдало впавший на підлогу та битий.

Знесли це диво сучасної техніки ноунейм майстру ... Чекали 2 місяці поки отримали після ремонту! Заплатили 2/3 вартості нової версії iPad. І це той випадок, коли ти думаєш - і викинути шкода і вкладати 2/3 вартості недоцільно. Ех, а була б гарантія!

Моноколесо начебто річ не така складна і все-таки, це навіть не велосипед, це електроніка. Наприклад, на моноколеса KingSong нами надається комплексна гарантія на ключові вузли: на двигун, материнську плату - 1 рік; на акумуляторну батарею - 6 місяців; на корпус, LED, зарядний пристрій - 3 місяці. Це Ваш спокій і економія.

Думаю, не варто пояснювати, що куплене б / в моноколесо необхідно буде ремонтувати за свій рахунок, та ще й пошукати, де цей ремонт здійснити, оскільки материнська плата має серійний номер і прошивку, від якої залежить відображення в мобільному додатку.

Ну, ми вже не говоримо про те, що володіння новою річчю відрізняється від придбання уживаної. У всякому разі, до першого виїздуJ

Якщо є сумнів в тому, чи потрібно Вам взагалі моноколесо і чи буде воно служити Вашим цілям і / або чи зможете Ви його освоїти - для цього є такі корисні послуги, як:

  • ТЕСТ ДРАЙВ, в процесі якого Ви легко зможете зрозуміти, наскільки Вам «сподобається» освоєння нового виду транспорту
  • НАВЧАННЯ катанню, в процесі якого Ви збагнете ази і зможете пересуватись на моноциклі самостійно
  • ПРОКАТ, коли протягом 1-2 днів Ви перевірите на практиці маршрут, на якому Ви хочете використовувати уніцикл і перешкоди: підйоми / спуски і дорожнє покриття (гравій, грунт і т.п.).

Перші 2 послуги - тест драйв моно колеса і навчання катанню ми надаємо БЕЗКОШТОВНО.

Ось і виходить, що купити моноколесо б / в не так вже й вигідно.

Думайте самі, вирішуйте самі - нове або б / в?

І вигідних Вам придбань!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре