Моноколесо в оренду, в прокат? – Навчання катанню на моноколесі!

Ось і до нас докотилася, в прямому сенсі слова, новинка транспортного досягнення - Моноколесо! Ура і ох!

Ми, Українці, нація активних, спортивних і, головне, самодостатніх людей - хочемо самостійності. В усьмуJ До чого це? Та ось до чого.

Дуже часто люди звертаються до нас з питанням: «А у Вас є моноколесо в оренду?» - «Так, є» - відповідаємо ми.

«Я хочу взяти на кілька днів» - «Добре, а Ви кататися вмієте?»

«Е-е, ні ...» - «Ой»

Виявляється, більшість таких питань пов'язано з бажанням взяти в оренду і спробувати, так би мовити в інтимній обстановці - тобто, вдома.

Так, моноколесо не супер складна штука і навчиться кататися на ній не складно, але, навчиться-таки потрібно. Як більшість людей думає: ну, я вмію на велосипеді, і на лижах, і на ковзанах, і на роликах. Подумаєш, що, я якесь моноколесо не освою?

Все вірно, легко освоїте, але краще за допомогою фахівця, який дасть слушну пораду і запропонує оптимальний варіант. Тому що тут, як і в будь-якій іншій справі, як навчишся, так і поїдеш - краще вчитися відразу правильно.

Так, звичайно, коли тобі не 5 років, дивно і не зовсім комфортно звучить - потрібно навчитися кататися. Але якщо подумати, це ж одне колесо, на якому необхідно тримати баланс, що не так вже й просто, у всякому разі не за 1 хвилину цьому вчишся.

У нас були різні клієнти: і такі, які через півгодини вже могли самостійно їхати; і клієнти, яким треба було кілька уроків. Хтось втомлювався і хотів перепочити, а потім продовжити іншим разом, тому, що не хотів витрачати багато сил.

Хтось поспішав швидше навчитися і пересилюючи втому продовжував за один урок взяти все. Були і кілька клієнтів, які не до кінця освоїли і більше не продовжили навчання, тому що зрозуміли, що їм це не цікаво.

Бували випадки, коли клієнт говорив, що його навчили кататися в одному з магазинів з продажу техніки в центрі Києва, а виявлялося, що вчили, з нашої точки зору, неправильно - на здвоєному колесі або при підтримках – доводилось переучувати.

Але 99% клієнтів освоїли навички їзди за 1 годину навчання. І ми стверджуємо, що все тут залежить від бажання. Хто захотів, зрозумів, що це його вид транспорту - той через годину встав і поїхав.

Наша гордість - молода людина 85 років! Прийшов близько тижня тому на навчання - через годину він був повністю готовий продовжувати самостійно!

Нагадуємо, що, в разі зацікавленості моноколесами KingSong, ми проводимо навчання протягом 1 години - БЕЗКОШТОВНО. Всі, хто розглядає уніцикл, як вид транспорту на роботу, навчання, для прогулянок, може прийти і пройти тест драйв одного з кращих виробників моноколес.

Вам все ще потрібна оренда? - Запрошуємо на тест драйв, уроки навчання катанню.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре