Вдало придбати моноколесо!

У слово «вдало» кожен вкладає свій зміст, але все-таки, коли мова йде про вдалу покупку, то як правило, мається на увазі придбання тієї речі, яку давно хотілося за відповідною ціною.

Моноколесо річ недешева, особливо, якщо слідувати всім правилам, якими потрібно керуватися при виборі - ми свої рекомендації давали тут.

І ось Ви вибрали своє моноколесо, та виявляється… ціна зависока. Так, оскільки це вже вид транспорту, на відміну від гіроскутеров і навіть сігвеїв. Це вид транспорту, причому електротранспорту, на якому більшість райдерів їздять на роботу.

Що ж робити? Як вигідно здійснити покупку? - По-перше, необхідно правильно підібрати уніцикл саме під свої умови використання (як це зробити ми розказували тут) - на цьому можна істотно заощадити.

Ще, особливу увагу варто звернути на послугу трейд ін - це коли Ви купили уніцикл, а потім хочете більш потужне моноколесо того ж виробника або новинку. Якщо, в продавця є послуга трейд-ін, Ви купуєте нове моноколесо з великою знижкою в вигляді % повернення за Ваше старе колесо.

А найпростіший спосіб - це покупка в сезон розпродажів. Восени, коли все і всюди розпродається - ринок моноциклів не виняток. Тим більше, вважається, що осінь - закінчення сезону для моноколес.

І дарма. Так, в Таїланді сезон круглий рік. Воно і зрозуміло, це ж Таїланд, там тепло. В Європі сезон до грудня і починається новий - з березня. А у нас? А наші райдери самі райдерські райдери в світі, тому що у нас катаються на моноколесах і в дощ і в сніг.

І все ж таки, восени більшість продавців провдять акції. Так що, для кого не сезон, а для кого можливість заощадити. З одного боку, ніщо Вас не обмежує використовувати уніцикл цілий рік, з іншого боку, Ви можете істотно заощадити на сезонному розпродажі.

Вдалих Вам покупок і не забудьте перевірити акційні пропозиції від KingSong!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре