Вибір електросамоката - нелегке питання

Ще рік тому на Електросамокат оберталися абсолютно всі з німим запитанням «Що це?». І ось цього літа кількість електросамокатів стрімко зросла. Одного разу, о 18:30 в будній день, поїхали через міст Патона (з Лівого на Правий берег) прокотитися і були вражені - назустріч, через міст, побачили людей 20 на різних девайсах: моноколесах, велосипедах і, звичайно, на електросамокатах. Навіть двох своїх клієнтів зустріли :)

У чому ж секрет такого стрімкого зростання? - так в простоті використання і комфорті пересування!

Легко зберігати - стане в будь-якому кутку квартири, або складений, в компактному вигляді, поміститься в будь-якій вільній ніші. Легко їздити - вчитися не потрібно, як то кажуть, став і поїхав. Безпечно - при дотриманні всіх правил безпеки і без молодецтва. Зручно для всієї родини - можна використовувати на двох, трьох. На потужних моделях можна навіть удвох з дитиною - не перевищуючи допустиме навантаження по вазі і кута підйому в гору. Можливе комбіноване використання - до метро доїхав, зайшли разом з самокатом :), вийшли - поїхали далі. Невисоко, не жарко, не страшно. Загалом суцільні переваги.

І все-таки, як же вибрати собі надійного супутника і не помилитися?

Вибір електросамоката - нелегке питання

Перше, що зробить більшість з нас - це звернуться в відомі точки продажів. І, звичайно, правильно зроблять - в більшості випадків так надійніше. Але в нашій ринкової ситуації і при зростаючому попиті на такі девайси, все більше виробників виходить на ринок України не завжди через розкручених дистриб'юторів.

Ми ж пропонуємо ретельне вивчення ринку електротранспорту України, щоб зробити правильний вибір.

Наприклад, в Моноколесах 3-4 найвідоміших виробника і KingSong один з них. А їх електросамокати мають хорошу репутацію у Франції, і у всій Європі.

При цьому лідери продажів в Україні - моделі, представлені дилерами з ім'ям і не завжди кращі за якістю.

KinsSong N1 B - це електросамокат з позашляховими якостями, високий кліренс, система амортизації, великі широкі надувні колеса 10 ', розвиває швидкість 40 км / год (до речі, в Європі і Азії така швидкість заборонена, тому, якщо дивитися на європейських сайтах, Ви побачите , що ця модель має швидкість 25 км / год, але це не так - 3 швидкісних режими дозволяють вибирати бажану швидкість), на одному заряді можна проїхати до 50 км.

Справжній транспортний засіб. Важить 19,4 кг., тому рекомендується для використання при поїздках з точки А в точку В, без використання громадського транспорту.

Ще один цікавий виробник - eTwow - зробив ставку на виняткову якість. Все в ньому красиво - колірна гамма модельного ряду (синій, червоний, зелений, білий, сірий, чорний), форма самого самокату, якість деталей, яку видно неозброєним оком, ергономічність і, звичайно, якість, невидима оку - акумулятор, контроллер, мотор .

Ну, природно, важливі для комфорту складові - амортизатор, гальмівна система, литі колеса, рекуперація. І головна фішка - ВАГА. При моторі потужністю 500вт, вага - до 13 кг. Якщо Ви плануєте комбіноване використання (з використанням громадського транспорту) - зупиніть вибір на цьому електросамокаті і Ви не пошкодуєте.

В Європі дуже багато їздять на eTwow. У Румунії не так давно навіть побудували складальний завод, хоча виробник китайський.

З особистого досвіду - ми ретельно відбираємо виробників, з якими працюємо, а головне, якість і переваги самого електротранспорту, яке пропонуємо клієнтам. Поки працюємо з двома виробниками, хоча інші також могли б бути в нашому асортименті - це наш вибір.

Так ось, після KingSong здавалося, що мало що може зрівнятися з ним по комфорту їзди - все-таки, цар доріг з позашляховими якостями. Але, представники особливо слабкої статі, пару раз вийшовши і зайшовши з eTwow Booster Plus S + в квартиру / ліфт / магазин / підземний пішохідний перехід - зітхнули з полегшенням і зник бар'єр «ох, як я зараз його понесу?» .. це як відносно важка сумка.

Також необхідно звернути увагу на технічні характеристики самоката:

- потужність двигуна: якщо говорити, наприклад, про Київ - це місто "на семи пагорбах", Ви обов'язково будете десь їхати під гору або з гори. Якщо під гірку, і Ваша вага 60-70 кг і вище - вам буде некомфортно з двигуном потужністю 350 ват, він не зможе бадьоро тягнути вас в гірку, тому необхідно розглядати потужність двигуна від 500 ват і вище.

- ємність і якість акумулятора: рекомендуємо брати самокат, оздоблений батареями від відомих виробників: Panasonic, Sony, LG, SANYO, Samsung ..., цей вибір вам дасть впевненість у стабільній роботі акумулятора, довговічності, і спокій в питанні самозаймання - брендовані батареї проходять строгий контроль якості і сертифіковані.

- діаметр коліс і якість покришки: наші тротуари і дороги - це нерівна поверхня з несподіваними тріщинами, ямами, здибленим асфальтом і т.д. Діаметр 8,5 "і 10" - це мінімум, який, на наш погляд, ми повинні використовувати для комфортної їзди.

- конструкція шасі-рами: чи є простота складання, кліренс,

- наявність системи амортизації на передньому і задніх колесах: тільки з наявністю амортизаторів ви зможете насолодитися швидкістю і будете впевнені в стабільності проходження нерівностей дороги, а також відсутністю больових відчуттів в руках / кистях від тряски на дорозі.

- вага електросамоката: рекомендована вага - до 20-ти кілограмів. Саме до 20ти, в Азії це вже стандарт по вазі, вище якого дорожня поліція виписує штрафи.

 

Давайте поговоримо про гарантійну підтримку продукції.

Електросамокат - це вже не простий механізм, а злагоджений механізм роботи електроніки і механічних вузлів конструкції.

Не будемо приховувати: поломки трапляються навіть при правильному і безпечному використанні електросамоката: відмовити може електроніка, може бути механічна поломка. Головне - не як уникнути поломки, а як швидко її усунути поломку. Підтримка гарантійних зобов'язань для нас - це важлива складова нашої роботи і репутації. Дві партнерські майстерні в Києві здійснюють ремонт дефектів і поломок.

 

Думайте, пробуйте - запрошуємо на тест драйв і вибирайте виважено.

Вдалого вибору надійного друга в поїздках!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре