Рестайлінг ідеального електросамокату

Ну як можна поліпшити ідеальне? Виявляється можна!

Після виходу нового контролера в 2019му році і кольорового дисплея, компанія E-TWOW вирішила зайнятися рестайлінгом своєї лінійки електросамокатів і, як результат, наприкінці 2020 року, виробник освіжив загальний вигляд самокатів і додав корисні елементи і зміни в конструкцію самокату.

Революційних змін, звичайно, не сталося, так як самокат і до цього був одним з кращих ... але результат однозначно привів до поліпшень як в естетичному сприйнятті, так і в зручності користування.

Отже, загальна картинка бувалого (2 роки користування) на задньому і новачка на передньому плані:

Рестайлінг ідеального електросамокату

Як бачимо: загальний конструктив незмінний ... ті-ж пропорції ... та ж висота рульової рейки і довжина платформи ... то ж мотор-колесо ...

 

Але є приємні «плюшки»:

- змінено посадочне кріплення рульової стійки - тепер воно затягується не двома болтами, а трьома.

- змінений фіксатор кабелю і коннектора до рульовій рейці - він став масивний, як окрема повноцінна частина рами. (Елемент знаходиться трохи вище переднього амортизатора).

- доопрацьовано прапорець-важіль для складання рами: він став довшим, внаслідок чого стало зручніше натискати на нього ... і за відчуттями, механізм почав працювати легше, зусиль докладати зовсім не потрібно.

- з правого боку від прапорця-важеля з'явився перемикач-запобіжник, який запобігає мимовільному складанню рами при їзді.

Рестайлінг ідеального електросамокату

- з'явилася підніжка для паркувального стану самоката. Тепер не потрібно паркувати на «пузо» деки, частково складаючи раму ... нарешті!

- покриття платформи змінили з наждачного на каучукове з малюнком-протектора і красивою наклейкою.

Рестайлінг ідеального електросамокату

- У платформі з'явилося спереду зліва отвір для гальмівного троса на заднє колесо. У моделі GT гальмівна машинка дискового гальма встановлена на задньому колесі. У версіях G + і V в заводській комплектації відсутній задній дисковий гальмо.

- на вилці заднього колеса встановили катафоти-відбивача світла. Тепер задня вилка не виглядає голою ...

В іншому: дисплей, кермові ручки, мотор-колесо, покришки, контролер - все залишилося те ж .... Дані компоненти не зазнали змін.

В цілому, доопрацювання підкреслили витонченість продукції компанії E-TWOW і внесли корисні зміни.

Оновлені моделі вже у продажу.

Приходьте, оцініть, прокотіться і зробіть свій вибір!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре