Головне в електросамокаті - це…

І що ж? Думаєте, швидкість? Потужність? – І так і ні. Ну, по-перше, все залежить від цілей використання. Розглядати варіант «покататись навкруги будинка» ми наразі не будемо.

Наш варіант – доїхати до офісу, коворкінгу, на зустріч з друзями та інше, не 

Ми опустимо те, з чого починає вибір більшість людей – з бренду електросамокату, або назви магазину/мережі, яка їх продає – вам вирішувати, але з цього вибір починати не бажано, оскільки ім’я мережі або бренд не завжди гарантія кращого вибору.

Так ось, якщо опустити брендованість, то зазвичай, вибір починається з потужності двигуна. І вона, потужність, до речі, має бути не менше 500W, бо якщо брати меншу (250, 350 W) - повного задоволення електросамокатом не буде. Перевірено з власного досвіду!

Також це вібір по максимальній швидкості – а ось тут, між іншим, є нюансікі. Багато хто вважає, що чим більше, тим краще. Але кому краще? – Точно не вам. Згадаймо наші дороги, відсутність велодоріжок і не врегульоване законодавство стосовно пересування на електросамокатах. Тому, запевняємо, що 33 - 40 км/год більш ніж достатньо. До речі, в багатьох країнах Європи заборонена швидкість електросамокату більше 25 км на годину.

Ще один важливий показник для вибору самоката – дальність ходу. Він, звичайно ж, залежить від якості та ємності батареї, вашої ваги та швидкості, якою ви пересуваєтесь. Тим не менш, головне, щоб ви змогли подолати відстань до точки призначення на одному заряді, а, в ідеалі туди й назад без підзарядки. Тому, цей показник має в середньому дорівнювати 25-35 км.

Але, як на наш погляд, то сірий кардинал характеристик, це вага електросамоката! Цей показник не меньш важливий ніж попередні показники. Зрозуміло, що чоловікові нічого не вартує підняти 19, 20, та й 25-30 кг. Так, стоячи в магазині при придбанні самоката– це не складно: підняв, 3 секунди потримав в руці… Але вам доведеться спускатись в підземні переходи, переносити через деякі бордюри (їх чомусь іноді роблять такої висоти, що хочеться запитати, що автор-забудовник мав на увазі), а може зайти в метро чи маршрутку, чи занести самокат на 4-5 поверх, там де немає ліфта. Жінкам та підліткам це ще більше складніше.  


І ось тут ми розуміємо, що size вага does matter. Але пізно – вибір зроблено, вага не врахована.

Тому всім, хто на етапі вибору – ВАГА – важлива, якщо не найважливіша характеристика серед електросамокатів.

Але не сама по собі вага самоката, а в поєднанні з потужністю, швидкістю та дальністю ходу. І як тільки потужність, або ємність батареї більша то й вага самоката зростає пропорційно. Майже у всіх виробників. Майже.

Найкраще з цим справився eTwow. Цей виробник має унікальне співвідношення.

Наприклад, найкращий представник лінійки – модель GT має

Потужніть – 700 W

Швидкість – до 35 - 40 км/год

Дальність ходу – до 50 км

А Вага – 13,4 кг!












Це дійсно унікальне поєднання – порівнюйте, з ким завгодно, кращого співвідношення не знайдете.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре